Ik ben Wendy van Londen en ik woon samen met mijn man in het buitengebied van Winterswijk, in Miste. We hebben samen 7 kinderen, waarvan de meeste al uit huis zijn en de kinderen maken weleens de grap: ‘je hebt het lege nestgevoel mam: gaat er één van ons weg, komt er een hond voor terug’. Inmiddels hebben we 3 herders en een hoogbejaarde bassethound. Als kind wilde ik altijd een hond, maar dat mocht niet van mijn ouders. Dus toen ik als student in Nijmegen woonde hadden we een huishond, en vanaf het moment dat ik mijn eigen broek op kon houden had ik eigen honden. Eerst een Berner Sennenhond en een Labrador, later een Tatra en meerdere bassethounds, een jack russel en uiteindelijk de herders.

Overdags sta ik voor de klas als docent Duits, en in de avonduren en op zaterdag heb ik mijn hondenschool. Op zondag train ik met mijn herder Ace bij de RHWW Reddingshonden en ik hoop dat we ook echt op inzet mogen. Met mijn herders Leo en Imke doe ik agilty.

Ik hou van kennis en de hondenwereld is een heel fascinerende. Ik volg dan ook regelmatig scholingen, zodat ik iedereen volgens de huidige trainingsprincipes Vóóóruit kan helpen en ik hoop jullie binnenkort te mogen ontvangen in mijn hondenschool.

Gediplomeerde instructeur

Ik ben gediplomeerd kynologisch instructeur en heb in juni 2021 mijn diploma aan de Martin Gaus academie gehaald. Ik ben benoemd door de Raad van Beheer en wordt zo gehouden aan voldoende bijscholing.

De lijst van scholingen:

  • Kynologisch instructeur – juni 2021 – Martin Gaus academy

  • Van grenzen stellen tot corrigeren – september 2021 – Tinley academie

  • De anatomie van de hond – maart 2022 – Martin Gaus academie

  • Basisopleiding instructeur behendigheid – mei 2022 – VDH

  • Dag van de werkhond – juli 2022 – Raad van Beheer

  • Neuswerk module 1 – mei 2023 – Tinley Academie