SAMEN VOORUIT OP JE EIGEN NIVEAU

Jonge honden training

  • Maximaal 4 combinaties per groep

  • Cursus wordt afgesloten met A-Diploma

  • Training duurt 45 minuten

  • Koffie en thee is gratis

Agility voor jonge honden bij Hondenschool Vóóóruit! Winterswijk

Heeft u een puberhond in huis? Heeft u de puppytraining afgerond of is uw hond net te oud om te starten met de puppytraining? Is uw hond niet ouder dan een jaar oud? Dan is dit de geschikte cursus voor u en uw hond. De Jonge Honden basistraining is bedoelt voor jonge honden, die wel of geen puppytraining hebben gehad en richting de pubertijd gaan. Ineens luistert uw hond niet meer als hij geroepen wordt, en de oefeningen schijnen ineens moeilijker te zijn voor je hond.
We gaan samen met u aan de slag om samen een fijne relatie op te bouwen met wederzijds begrip en vertrouwen. Dit leren we zonder dwang, op een fijne en prettige manier, zodat u de tools in handen krijgt om zelf verder thuis te werken aan een fijne relatie met uw jonge hond.

Mijn doel:

Vanuit positieve training de samenwerking tussen baas en hond verbeteren waardoor de hond goed gaat luisteren en ontspannen aan een slappe lijn mee kan lopen.

Mijn werkwijze:

In deze periode is de hond met van alles bezig en is het voor de baasjes soms moeilijk om te trainen. Daarom helpen we u samen door deze periode heen. Dit doen we door u handvatten te bieden die ook thuis houvast geven. We gaan de basiscommando’s verder uitbouwen, het wandelen aan de slappe lijn is belangrijk, maar ook wordt gewerkt aan het geduld. Opvoeden en trainen zijn in deze fase erg belangrijk en we gaan er dan ook vanuit dat u thuis uw hond traint en de geboden oefeningen herhaalt.